• Maandag - Vrijdag: 8.00 - 18.00 , Zaterdag: 9:00 - 13:00
  • Techniekweg 16 4143 HV Leerdam
  • 0345 - 622128

Over ons

Très Beau: de CX onderdelenspecialist voor Europa

WELKOM BIJ TRES BEAU

Garagebedrijf Très Beau heeft een passie voor Franse auto’s

Al van kinds af aan is oprichter Beau Wouda gek op auto’s uit elkaar halen en ze weer in elkaar zetten. Na diverse automerken te hebben uitgeprobeerd en telkens tot de conclusie komend dat deze nooit lang leefden, is hij definitief overgegaan op Citroën.
Op 2 augustus 2004 verwezenlijkte Beau zijn droom en opende hij officieel Garage Très Beau in een bedrijfspand aan de Techniekweg te Leerdam. Waren het in eerste instantie vooral Citroën rijders die zich als klant meldden, al vrij snel kwamen er dankzij mond-tot-mondreclame ook autobezitters van andere merken bij waaronder Peugeot en Renault.

Citroënspecialist voor de regio Leerdam en omstreken

De merken Peugeot en Renault vertonen qua techniek sterke overeenkomsten met die van Citroën. Het zal u dan ook niet verbazen dat het team van Très Beau zich ook in deze twee merken is gaan specialiseren. Ondanks het feit dat Très Beau geen dealer is van Citroën, Peugeot of Renault, wist Très Beau uit te groeien tot de Citroënspecialist voor de regio Leerdam en omstreken en tot landelijk geroemd CX en XM specialist. En daar is het team van Très Beau best trots op! Begin 2016 is Citroënspecialist Très Beau verhuisd naar een nieuw pand op het industrieterrein Nieuw Schaik aan de Techniekweg 16 te Leerdam. Het team van Très Beau heet u hier van harte welkom!

MEDIA GALLERY

ONZE VOORDELEN

Wat is jouw auto waard? Ontvang de absoluut beste waarde voor uw inruilvoertuig. We behandelen zelfs al het papierwerk. Plan vandaag nog uw afspraak!

Très Beau is een kleinschalig garagebedrijf waar u als klant niet alleen in woord, maar ook daadwerkelijk centraal staat. Onze ervaren monteurs verwelkomen u persoonlijk en hebben rechtstreeks contact met u. Dus wanneer u met uw Citroën op bezoek komt voor onderhoud of reparatie wordt met u 1 op 1 besproken wat uw wensen en/of klachten zijn. U hebt daarmee de garantie en zekerheid dat met passie en vakmanschap aan uw wensen gevolg wordt gegeven. Ons bedrijf beschikt naast het genoemde vakmanschap over alle benodigde apparatuur om elk probleem aan uw auto deskundig te analyseren en op te lossen.

Très Beau is ooit begonnen als Citroën CX specialist pur sang waarbij Beau tientallen CX’en demonteerde en beurzen afstruinde op oek naar nieuwe onderdelen. Hierdoor hebben wij inmiddels de beschikking over een enórme voorraad gebruikte en nieuwe (NOS – ‘New Old Stock’) CX onderdelen. Heeft u een onderdeel nodig voor uw CX? Wij hebben vrijwel alles op voorraad voor alle typen CX. Van een 2.0 Berline Série 1 met vier versnellingen tot de laatste 2.5 liter Turbodiesel Série 2 Break uit 1991. Van achterkleppen tot dashboardlampjes, van lagers tot nét dát type embleem waar u al zo lang naar op zoek was. Kortom, heeft u een onderdeel voor uw CX nodig? Wij hebben het voor u!

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

ONS TEAM

Beau Wouda
Oprichter
Wim Schild
1e Monteur