• Maandag - Vrijdag: 8.00 - 18.00 , Zaterdag: 9:00 - 13:00
  • Techniekweg 16 4143 HV Leerdam
  • 0345 - 622128

Vacature monteur

Citroën Très Beau is op zoek naar

een positieve, gezellige en hardwerkende

AUTOMONTEUR

Hou je van klassieke auto’s, heb je een extra passie voor Citroën…?

Bij ons wordt nog écht gesleuteld en dat kan je zien. We hebben een voorliefde voor de Citroën CX, en intussen ook XM, GS, C5, … Maar we schuwen de nieuwe types en andere merken ook niet dus die komen voor de afwisseling ook voorbij. We repareren en onderhouden, hebben een schat aan onderdelen en kunnen zo (bijna) iedereen helpen die ervoor kiest om in een oldtimer CX te rijden.

De combinatie van oude én moderne auto’s, en oude én moderne technieken maakt het werken bij Tres Beau zo leuk en afwisselend.

JIJ..

Jij wilt daaraan bijdragen! Je wordt blij van het merk, de vorm, het geluid, de geur, de techniek… Draait je hand niet om voor technische problemen en uitdagingen. Je hebt geduld en werkt met precisie. Je liefde voor de auto is net zo groot als die van de eigenaar voor zijn geliefde bolide. Je houdt van het ouderwetse sleutelwerk, van toen auto’s nog grotendeels mechanisch waren en toen toch al hun tijd vooruit. Je kunt zelfstandig werken en leert graag nieuwe dingen zoals technieken en hydraulische systemen die Citroën in het verleden zo bijzonder maakten.

Verder ben je in het bezit van rijbewijs B (echt handig). APK-bevoegdheid is een pré, maar niet noodzakelijk.

WIJ…

Trés Beau is de Citroënspecialist van Leerdam en omstreken. Dit jaar bestaan we 20 jaar, dus hebben we een feestje!

We zijn een klein en hecht team. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en is de sfeer prettig, met veel plezier onderling, maar tegelijkertijd ook heel serieus. Dat houdt ons scherp en betrokken, op elkaar, op de auto’s en vooral op onze klanten.

Collegialiteit vinden we belangrijk en we zijn altijd bereid om elkaar te helpen bij het sleutelen of lastige reparaties. Indien nodig kunnen we je ook ondersteuning bieden bij een leerweg- of APK-traject.

Naast hard werken moet er tijd zijn voor gezelligheid en dat is er dagelijks! Op vrijdag sluiten we de week af met een vrijdagmiddagborrel.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Neem dan contact op met Beau Wouda, tel. 06-22387397 of stuur een mail naar info@tresbeau.nl, of kom gezellig langs voor een kop koffie.

Ook als je deze baan leuk vindt klinken maar je kunt niet voldoen aan een paar punten van dit profiel, geen probleem. Jouw karakter en persoonlijkheid zijn minstens zo belangrijk. Neem dan vooral toch contact op om te zien of het kan passen of passend gemaakt kan worden.

We kijken uit naar je reactie!